Уеб сайт, посветен на великите тенори

April 20th, 2008 · Полина · 3 коментара

Предлагам на вниманието ви сайта http://grandi-tenori.com/ Там ще намерите много информация и записи, които можете да свалите безплатно. Любителите на теноровия глас ще останат доволни. Остава да си пожелаем един ден там да можем да видим и чуем и български тенори.

А вие, кои тенори харесвате, какво ви допада в тях? Споделете с нас!
3 коментара ↓

 • 1 Полина // Apr 20, 2008 at 1:29 pm

  Аз харесвам много Мартин Илиев. Има стархотен глас и стои добре на сцена. Беше невероятен Каварадоси, Калаф, Дон Карлос…

 • 2 Пресли // Feb 22, 2009 at 3:49 pm

  Любимият ми тенор е Доминго.Драматичен,чувствен, а в ранните си години сексапилен за дамите почитателки на оперното изкуство.Животът му също е много интересен.Задават се и наследници на Великите Трима – Хуан Диего Флорес, Роландо Вилясон.

 • 3 Деян Павлов // Feb 22, 2009 at 8:33 pm

  Роландо и половинката му Анито Нетребко са изключителна двойка. Колегата Хуан отдавна вече е сред елита. Колега, защото и аз се опитвам да попявам, дано не ми се сърди колегата Флорес, че си позволявам така да го коментирам :))
  Напоследък обаче откривам, ровейки из youtube, гласове, които не са така добре познати навред, или поне не и по нашите географски ширини. Например руснака Владимир Галузин (Vladimir Galouzine ), драматичен тенор, солист и на Мет.
  Друг, Франко Тенели (Franco Tenelli). От българските заслужава внимание Камен Чанев.
  Ще продължаваме списъка още, не може на един път всички да се споменат.

Изрази мнението си(задължително попълване)(задължително попълване)


Коментар