Обновеният (новият?) уеб сайт на националната опера

April 12th, 2008 · Полина · 2 коментара

Еее, браво. Отдавна чаках да видя какво ще се получи с този сайт, може би защото го търсех на грешният адрес. Ето го – http://www.operasofia.bg. Още не е добре запълнен с информация, но ми харесва заложената структура. Изобщо сайтът си има всичко необходимо, за да бъде интересен и информативен на почитателите на операта, а и на всеки посетител попаднал там. Особено се радвам на “Мултимедия” – та, така и хората извън София ще имат възможност да надникнат на сцената на Националната опера :o).
Успех на националната опера и уеб сайта и!
***
Видео материали от Турандот с Елена Барамова и Камен Чанев можете да видите на този адрес: http://turandotbg.blogspot.com/. Благодарности на Opera Fen.
2 коментара ↓

 • 1 Василева // Apr 15, 2008 at 8:33 am

  Здравейте!
  Поздравявам Ви за новия уеб сайт на Националната ни опера и балет.Не мога обяче да видя информация за солистите на операта . Моля Ви ако може и това да
  направите.
  Предварително Ви благодаря.
  С уважение.
  Г-жа Василева

 • 2 Полина // Apr 15, 2008 at 9:24 am

  Здравейте госпожо Василева. Сайтът на Националната опера е новичък, затова предполагам не е попълнен още – но и това ще стане с времето. Надявам се, че представители на Националната опера ще видят поздравленията ви и тук, но за по сигурно можете да им пишете да ги поздравите на адрес office@operasofia.bg.

Изрази мнението си(задължително попълване)(задължително попълване)


Коментар