Eri tu – Александър Крунев

April 27th, 2008 · Полина · 5 коментараАлександър Крунев в ролята на Ренато – Бал с маски, Русе, април 2008.

*Клиповете са снимани с неподходяща непрофесионална техника и са предназначени единствено за информация на любителите на операта. Недоброжелателни коментари за качество на запис и изпълнение не се приемат.5 коментара ↓

 • 1 Антония Вълева // Apr 28, 2008 at 9:08 pm

  Александър Крунев в момента е най-добрият баритон не само в България. Много пъти съм го гледала и слушала и мога само да извикам “браво”. Завиждам на всички почитатели на операта, които имат възможност да се срещнат с неговия огромен талант и да станат свидетели на изкуството му да пресъздава неповторими образи като Набуко, Ренато, Риголето, Жермон и много други. Отново “браво” за Александър Крунев.

 • 2 Владимир // Apr 29, 2008 at 6:51 pm

  Певец и актьор със завидна рутина и огромен репертоар. Сигурен професионалист, който знае какво прави и как го прави.

 • 3 Петя Русчева // May 16, 2008 at 8:14 am

  Талант като Александър Крунев се появява рядко на оперната сцена.Аз съм от щастливците,които са имали възможност да чуят прекрасните му изпълнения и да почувстват силата и очарованието на операта чрез неговия изумителен глас.
  Браво,Сашо!Продължавай все така!

 • 4 Мирослав Андреев // Jun 14, 2008 at 3:57 pm

  Като колега на знаменития баритон изказвам жъзхищението си и поклон пред голямото му изкуство.Напред с любовта към операта скъпи приютелю Сашо.

 • 5 сребрина петканова // Mar 19, 2016 at 10:11 am

  Велик баритон ! Брилянтно съчетаване на пеене и артистичност,които те грабват с появяването му на сцена ! Лично за мен Риголето е писана за него.Желая здраве и много нови срещи с това явление в оперното изкуство!

Изрази мнението си(задължително попълване)(задължително попълване)


Коментар