Оперен семинар

March 25th, 2008 · Полина · 1 коментар

Ето какво получих като информация по-рано днес. Публикувам във вида на получаването му.

We inform you about the WORKSHOP “OPERA MASTERY” of the famous opera bass NICOLA GHIUSELEV.
Eligible to participate in Nicola Ghiuselev’s Opera workshop are singers – student and professionals.
More details: http://ghiuselev-opera.com/

Maria Popova
mpopova@nbu.bg




1 коментар ↓

  • 1 the-tenor // Mar 29, 2008 at 3:56 pm

    Понеже не виждам къде другаде да напиша това, публикувам тук информация, за тези които искат да слушат спектакли от Метрополитен опера в Ню Йорк, в събота вечер от 20.00 часа по програма Христо Ботев на БНР в предаването “На опера в събота” можете да слушате на живо предавания от Мет, или най-малкото специално предаване с някоя опера на запис с участието на световно известни български и чуждестранни певци. Можете да слушате и онлайн http://www.bnr.bg/HristoBotev/
    Горещо ви препоръчвам още и предаването “В джобен формат” на вълните на същата станция, всяка сряда от 23 до 24 часа – впечатляващо, виртуозно, остроумно представя опери, балети, симфонии, оратории в 60 минути.
    Има и други предавания за музика и култура, които си струва да бъдат слушани по програма Христо Ботев. Не съм техен рекламен агент, но факт е, че това е единствената радио станция, която е с афинитет към културата и изкуството.
    Слушайте я!
    В момента (29.03 – 21.55 ) се излъчва директно от Мет операта Ернани, а в паузата със записи от студиото в София се допълва музикалната вечер, и тъй като сега е пауза, звучи запис из Стабат Матер – Росини.

Изрази мнението си



(задължително попълване)



(задължително попълване)


Коментар