Слушайте опера и по програма Христо Ботев на Националното Радио

April 1st, 2008 · Полина · 1 коментар

За тези, които биха искали да слушат спектакли от Метрополитен опера в Ню Йорк, в събота вечер от 20.00 часа по програма Христо Ботев на БНР в предаването “На опера в събота” можете да слушате на живо предавания от Мет, или най-малкото специално предаване с някоя опера на запис с участието на световно известни български и чуждестранни певци. Можете да слушате и онлайн http://www.bnr.bg/HristoBotev/
Горещо ви препоръчвам още и предаването “В джобен формат” на вълните на същата станция, всяка сряда от 23 до 24 часа – впечатляващо, виртуозно, остроумно представя опери, балети, симфонии, оратории в 60 минути.
Има и други предавания за музика и култура, които си струва да бъдат слушани по програма Христо Ботев. Не съм техен рекламен агент, но факт е, че това е единствената радио станция, която е с афинитет към културата и изкуството.
Слушайте я!




1 коментар ↓

  • 1 професор Благоев // Jan 13, 2009 at 3:30 pm

    Това е единствената възможност да се слуша у нас сериозна музика, оперна, оркестрова и камерна. Поздравления! Няма защо да са маса слушателите, това е по-елитарна музика. За другата има много медии поп, чалги, brothers и др. Не винаги е удобно да се следи програмата по интернет, няма ли вазможност поне в някое вестнияе макар и малко?

Изрази мнението си



(задължително попълване)



(задължително попълване)


Коментар