Уеб сайт, посветен на великите тенори

April 20th, 2008 · Полина · 3 коментара

Предлагам на вниманието ви сайта http://grandi-tenori.com/ Там ще намерите много информация и записи, които можете да свалите безплатно. Любителите на теноровия глас ще останат доволни. Остава да си пожелаем един ден там да можем да видим и чуем и български тенори.

А вие, кои тенори харесвате, какво ви допада в тях? Споделете с нас!




3 коментара ↓

  • 1 Полина // Apr 20, 2008 at 1:29 pm

    Аз харесвам много Мартин Илиев. Има стархотен глас и стои добре на сцена. Беше невероятен Каварадоси, Калаф, Дон Карлос…

  • 2 Пресли // Feb 22, 2009 at 3:49 pm

    Любимият ми тенор е Доминго.Драматичен,чувствен, а в ранните си години сексапилен за дамите почитателки на оперното изкуство.Животът му също е много интересен.Задават се и наследници на Великите Трима – Хуан Диего Флорес, Роландо Вилясон.

  • 3 Деян Павлов // Feb 22, 2009 at 8:33 pm

    Роландо и половинката му Анито Нетребко са изключителна двойка. Колегата Хуан отдавна вече е сред елита. Колега, защото и аз се опитвам да попявам, дано не ми се сърди колегата Флорес, че си позволявам така да го коментирам :))
    Напоследък обаче откривам, ровейки из youtube, гласове, които не са така добре познати навред, или поне не и по нашите географски ширини. Например руснака Владимир Галузин (Vladimir Galouzine ), драматичен тенор, солист и на Мет.
    Друг, Франко Тенели (Franco Tenelli). От българските заслужава внимание Камен Чанев.
    Ще продължаваме списъка още, не може на един път всички да се споменат.

Изрази мнението си



(задължително попълване)



(задължително попълване)


Коментар