Operata.net на 1 година :o)

July 20th, 2008 · Полина · 4 коментара

Вашият (надявам се) любим сайт е вече на една година!

Точно преди една година беше пуснат първият текст в Operata.net. През тази година в Operata.net са публикувани 168 материала (новини и видео), 24 оперни съдържания, множество снимки. Вие, приятели, сте пуснали около 240 коментара по публикуваните материали. Коментари с които много ме зарадвахте и ми показахте, че в България има много почитатели на това прекрасно изкуство – операта. През годината откато сайтът съществува получих и много мили писма, които ме окуражиха и ентусиазираха още повече за работата ми по този сайт.

Появиха се и хора, желаещи да пишат свои материали, които да се публикуват тук или да предоставят текстове, за да стане операта.нет още по-интересна за вас, скъпи читатели. Искам да благодаря за помощта на Деян Павлов, Маргарита Маринова, Operafen, Ели Бакалова, Иван Йонков и всички други, които са изпращали информация или са пускали свои материали.

Нека си пожелаем почитателите на операта да се увеличават с всяка изминала година и чрез докосването си до това вълшебно изкуство да се откъсват макар и за кратко от ежедневието и да се превръщат в едни по-добри, по-спокойни и одухотворени личности.

Искам да благодаря на всички работещи в операта (където и да е по света), за това, че имаме възможността ние от публиката да се наслаждаваме на прекрасни спектакли. Специално искам да благодаря на оркестъра, хора, солистите от Русенската опера, без които този сайт нямаше да съществува, защото те бяха вдъхновението за създаването му. Благодаря ви! Вие сте прекрасни!

Приемам поздравления :o) и предложения как да направим този сайт още по-интересен.




4 коментара ↓

  • 1 Ели Бакалова // Jul 20, 2008 at 5:49 pm

    От теб – новината, от мен – почерпката. Това е за първия рожден ден, намерила съм и за 99-я, така че – смело.
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/64/Birthday_Cake_deriv.jpg/522px-Birthday_Cake_deriv.jpg

  • 2 Честит рожден ден:) // Jul 20, 2008 at 7:44 pm

    Честит първи рожден ден на най-хубавия сайт за опера в България! Пожелавам му да бъде все така актуален, интересен и позитивен, а на неговата авторка – да не губи ентусиазма, с който прави всичко и да продължи да набляга само на положителното и градивното, което се случва с българската опера, а негативните неща великодушно да подминава!
    С признателност за този доброволен труд, който радва толкова много хора:
    Владимир Попов

  • 3 Полина // Jul 20, 2008 at 8:41 pm

    Благодаря ви много! 😀

  • 4 Ели Бакалова // Jul 20, 2008 at 8:59 pm

    Ееее, Влади Пинг, недей така. Има истини, които трябва да се казват – толкова години сме се залъгвали, че всичко е цветя и рози, че за да започнем да градим, трябва и да поставим началото на откровеното казване на някои неща. Другото е лицемерие.
    Поздрав най-сърдечен и тичай бързо в балетна зала 😉 да си представяш къщата в Онан. 🙂 🙂 🙂
    Ели

Изрази мнението си



(задължително попълване)



(задължително попълване)


Коментар