”Индипендънт” избра 3 тенори, които да заменят Карерас, Доминго и Павароти

August 3rd, 2008 · Полина · 3 коментара

“…Става дума за перуанеца Хуан Диего Флорес, мексиканеца Роландо Вилясон и германеца Йонас Кауфман…”

Повече информация четете тук (Networx новини).




3 коментара ↓

  • 1 admiratore // Aug 3, 2008 at 7:31 pm

    Смехотворно типично Европейско изхвърляне по-темата,без да са Звезди на Метрополитен няма как да стане,а Тибор РУДАС държи марката,така че нека си обявават,който искат.То е като дрим-тима на световното никога не играе реален мач….

  • 2 the-tenor // Aug 28, 2008 at 11:57 am

    Колега, що бързаш да критикуваш. Дори оригиналните три тенора да си имат запазена марка, това не значи, че не може да има и други подобни формации, и то успешни. М/у другото, съществували са няколко имитации на тримата. Ето една от тях, струва си да се поразровите и да ги чуете и видите! Например: http://www.youtube.com/watch?v=-UPQJHtF0vM

    За информация на тези, които може би не са чували за “The three Mo’ tenors”, ето няколко думи за тях:
    “Three Mo’ Tenors” е трио от афро-американски тенори (разбирай негри от САЩ), съставено в началото от Victor Trent Cook, Rodrick Dixon, Thomas Young. Сега състава е друг. През 2001 година те представят едноименното шоу, което представлява смес от седем различни стила (от опера до Бродуей), до един изпълнени брилятно и с невероятна артистичност. Макар че от тогава насам не знам какви изяви имат. Все пак този концерт, който няма начин да го няма в youtube, си струва да се види.

    За англочетящите – http://www.threemotenorsontour.com

  • 3 Dani // Sep 17, 2008 at 2:03 am

    Аз не мога да се сетя за по-подходящи о тях тримата,всеки които поне веднъж е имал удоволствието да ги слуша,ще се съгласи с мен!Аз сам от поколението,което израстна с Павароти,Доминго и Карерас и те винаги ще си имат своето място в сърцето ми,НО защо да се лъжем,на всичкиби ни било крайно интересно да чуем и видим тази комбинация от красиви,млади и дяволски талантливи мъже(пък било то и тенори;–)))

Изрази мнението си



(задължително попълване)



(задължително попълване)


Коментар