Прекрасна, прекрасна Андреана!

September 18th, 2007 · Полина · 2 коментара
Б Р А В О!



2 коментара ↓

  • 1 Йордан // Sep 19, 2007 at 8:06 am

    Андреана Николова наистина е прекрасна Кармен. Гласът й е силен, с голям диапазон, мек тембър. Звучи красиво, изпълва. Чудесна игра на сцената. Има и сексапил, който е подходящ за ролята, но явно не е въпрос само на игра.
    Слушам за първи път певеца, който изпълни дон Хосе, мисля Д. Дамянов. Впечатлен съм. Арията на дон Хосе във второ действие /кръчмата/ ми е любима. Админстраторът на сайта явно обича много Цветелина Малджанска. Аз също я харесвам. Но и Владислава Гарвалова е много талантлива певица. За Венцеслав Анастасов няма какво да говорим. Оценката е суперлативна. Поздрав.

  • 2 admin // Sep 19, 2007 at 9:12 am

    Всъщност фаворитите на администраторката на сайта са Андреана Николова и Венцеслав Анастасов. Затова и гледах тази опера за втори път с тях двамата като солисти. Не се случва често и двамата любими изпълнители да са в една и съща постановка. А иначе гледах Владислава Гарвалова миналия сезон, пак в тази опера, но на третото представление. Талантлива е – няма спор. Колкото до Д. Дамянов – той е най-сполучливият дон Хосе – поне според мен.

Изрази мнението си



(задължително попълване)



(задължително попълване)


Коментар