Премиера на Дон Паскуале през октомври

September 26th, 2007 · Полина · 3 коментара

Афиш На 12 и 16 октомври в зала опера русенци ще имат възможността да наблюдават операта Дон Паскуале на Доницети. Участниците според афиша: Пламен Бейков, Божидар Василев, Владимир Попов, Даниел Острецов, Георгиос Филаделфевс, Ана Гемеджиева, Даниела Караиванова, Стефан Пенчев. Диригент на събитието – Найден Тодоров. Режисьор-сценограф – Джан Джаноти. Асистент режисьори – Елена Бояджиева и Мария Димитрова. Концертмайстор – Мария Пенева. Вокален консултант – Георги Делиганев. Хормайстор – Христо Стоев. Пластика – Ангелина Гаврилова.

Това беше от афиша, а ето и от мен съдържанието на операта, за да сте подготвени и да знаете защо трябва да посетите това представление :o)




3 коментара ↓

  • 1 the-tenor // Sep 26, 2007 at 12:33 pm

    Настина похвално старание от страна на автора на този сайт. България се нуждае от точно такива хора, които са градивно настроени и търсят положителното около нас. Желая успех на Operata.net!

  • 2 Carax // Oct 1, 2007 at 8:00 am

    Na dobur chas na kolegite! A kakvo drugo shte se igrae prez meseca (prostete za nahalstvoto, no…)

  • 3 admin // Oct 1, 2007 at 9:02 am

    На 22 октомври Тоска, на 29 октомври Слугинята Господарка и на 30 октомври – Кармен. Афиши още няма и участниците в тези опери не са известни засега.

Изрази мнението си



(задължително попълване)



(задължително попълване)


Коментар