Телефонът, Мехове и Наковалня :o)

May 12th, 2008 · Полина · 5 коментара


На снимката Гиргина Гиргинова и Владимир Попов

Най-после и аз да посетя камерна опера. Винаги съм се чудела какво представлява и как така се провежда във фоайето. Честно казано факта, че се провежда във фоайето е подвеждащ и вероятно заради него до сега не бях се решила да посетя камерна опера. Много интересно беше, весел сюжет комбиниран с прекрасни гласове. Хареса ми (даже много). То не може и да е друго имайки предвид, че участваше Гиргина Гиргинова (не пропускайте да я видите в ролята на Церлина в Дон Жуан).
В интерес на истината си имаше даже и нещо като поука ;o) – който е гледал, знае. Който не – ще чака следващото представление (ако има). Браво на всички участници – солисти и музиканти!


На снимката Гиргина Гиргинова, Евгени Ганев, Димитър Кюркчиев, Стилян Минчев, Стоян Стоянджов




5 коментара ↓

  • 1 Carax // May 13, 2008 at 9:41 am

    Въпрос, много несвързан с постановката – разбрах, че миналата година на Стилиян му се е родило детенце. Знаеш ли дали е вярно и ако да, как се казва?
    Не знам дали го познаваш, но е един от най-свестните хора, които познавам и много ще се радвам, ако е вярно (ама като му нямам координатите да му честитя…)

  • 2 Полина // May 13, 2008 at 6:20 pm

    По въпроса – нямам представа. Дано чете сайта и да се обади :o). Ако го направи ще ви свържа.

  • 3 Carax // May 13, 2008 at 8:00 pm

    Доколкото го познавам, едва ли е чел… Но благодаря. 🙂

  • 4 Милена // May 13, 2008 at 9:19 pm

    Да,вярно е.Детето се казва Невена.

  • 5 Carax // May 13, 2008 at 9:50 pm

    Милена, благодаря. Мари и Стенли са прекрасни хора и ужасно много се радвам за тяхното малко щастие, наречено с такова хубаво цветно име. Сега като отворих дума за тях, та ми домъчня… Май ми е време да дойда до Русе.

Изрази мнението си



(задължително попълване)



(задължително попълване)


Коментар