Разходка из Виенската опера*

August 21st, 2007 · Полина · 3 коментара

* за да можете да видите виртуалната обиколка е необходимо да имате инсталирана java на компютъра сиВиенската операЗа тези които не са виждали виенската опера – ето една страничка на която може детайлно да разгледате цялата сграда отвътре и отвън.

http://www.staatsoper.at/Content.Node2/home/haus/panoramatour_haus.php

на тази страничка намирате линка 360° Panoramatour Wiener Staatsoper, който отваря нов прозорец в който можете да наблюдавате великолепието на тази невероятна сграда.

А за почитателите на валса ето тук можете да видите виртуална обиколка на операта по време на Виенски бал (за което събитие лично аз много завиждам на виенчани).

www.staatsoper.at/Content.Node2/home/opernball/panorama_opernball.php

Намирате линка 360° Panorama Tour Opernball и той аналогично на предишния отваря нов прозорец в който можете да видите украсената подходящо опера и участниците в бала.

Следващият бал ще се проведе на 31 януари 2008 от 22 часа, като официалното облекло е задължително. За дамите – бални рокли, а за господата – фракове. :o)
3 коментара ↓

  • 1 Биляна // Mar 26, 2009 at 3:27 pm

    Гледала съм много коцерти от прочутата Виенска опера, но само по телевизията и много ми се иска поне веднъж да гледам на живо някой концерт. А самата зала е невероятно красива и голяма, очарована съм.

  • 2 Цвата // Jun 26, 2009 at 9:31 pm

    Бях там преди няколко години и си купих билет за правостоящи само за 3 евро.Трудно се издържа,но класата на изпълнението си заслужава.аз гледах “Любовен еликсир”.

  • 3 Alex // Jan 9, 2011 at 5:14 pm

    Бях там тази зима за 2ри път но пак беше незабравимо.Купих си билена за около 3 евро май парите не бяха много , но испълнението беше грандиозна!Отидете и вие ще би хареса МНОГО!

Изрази мнението си(задължително попълване)(задължително попълване)


Коментар